Tag der får tagrens

Tagrens i Ballerup - forlæng tagets levetid!

Er dit tag i god fysisk stand, kan en tagrensning friske taget op, og udskyde udskiftningen af taget i flere år. Men hvad koster tagrens i Ballerup?

Indhent tilbud på tagrens

Dem med det grimme tag!

Taget er den bygningsdel på din bolig, der kan ses længst omkring. Derfor er det surt, når taget er fyldt med alger, mos og skidt, og måske falmet af solen. Ingen har lyst til at være kendt for at være ”dem med det grimme tag”.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Indhent nemt 3 tilbud på tagrens i Ballerup

Skal taget renses – og måske også imprægneres og males? Spar tid og besvær, og få 3 tilbud leveret direkte i indbakken på tagrens i Ballerup.

  • Slip for at ringe forgæves – Spar tid på at kontakte håndværkere, og vær sikker på at få det tilbud, du er blevet lovet. Vi svarer hurtigt!
  • Gratis tilbudsformidling – Vi gennemgår opgaven med dig, og står til din rådighed med råd og vejledning gennem hele processen!
  • Trygt valg af håndværker – Vi samarbejder kun med de håndværkere fra Ballerup, vi ved, leverer et ordentligt stykke arbejde til dig!
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få den perfekte tagrensning i Ballerup

Skal du bruge tagrens i Ballerup, hjælper vi dig hele vejen fra indhentning af tilbud og til du står med et nyt, flot og helt rent tag.

Vi sikrer, du får det du har drømt om

Vi ved godt, at det kan være svært at indhente tilbud på noget, der ligger måske endog meget langt fra det, som du beskæftiger dig med til hverdag.

For ligesom der findes fagtermer og fremgangsmåder, alle ved hvad betyder inden for det, du arbejder med, har håndværkere deres helt egen jargon og måde at tænke på.

Det kan gøre det svært at forstå dem, når I skal tale om opgaven. Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det som de skriver i deres tilbud, rent faktisk betyder i forhold til det, som du egentlig har bedt om.

Derfor har vi skabt en tilbudstjeneste, som hjælper dig med at få kommunikeret dine ønsker og drømme. Det giver dig et tilbud, der afspejler dem – og som du rent faktisk kan forstå.

Derudover arbejder vi kun sammen med håndværkere, som vi kender, og som allerede har bevist, at de kan levere en ordentlig tagrensning til vores kunder i Ballerup. Det gør det trygt at finde håndværkere gennem os.

Endelig har stiller vi krav til, at alle de håndværkere vi anvender, svarer hurtigt på dine forespørgsler, og kommer til aftalt tid. Så slipper du for at skulle rykke for dit tilbud, og ved, at det kommer inden for en overskuelig fremtid.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Over 20 års erfaring med tilbudshåndtering

Vi har arbejdet med tilbudshåndtering på håndværkeropgaver siden år 2000.

Vi har:

  • Formidlet mere end 400.000 opgaver
  • En succesrate på 98 % på vores opgaver
  • Et fast team af dygtige servicemedarbejdere
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kroner
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Alt hvad der er værd at vide om tagrens i Ballerup

Hvorfor skal du rense dit tag? Hvad koster det? Og kan det virkelig forlænge levetiden på taget? Få svar på alle dine spørgsmål om tagrensning i Ballerup.

Hvad er tagrensning?

En tagrensning fjerner skidt, alger og mos fra taget. Derved bliver taget rent og pænt at se på. 
Er taget meget beskidt, foretages tagrensningen typisk med en højtryksrenser med et miljøvenligt rensemiddel. Det kræver, at der kan gås på taget.

Skal taget primært renses på grund af en grim algebelægning, sprøjtes det miljøvenlige rensemiddel bare ud over taget – typisk fra jorden med noget særligt udstyr. Så visner alger og andre vækster stille og roligt, og regner af taget efter et stykke tid.

Efter endt tagrensning vælger mange at få imprægneret taget, så vandet hurtigere løber væk efter et regnvejr. Det gør det sværere for alger, mos og andre vækster at få fodfæste og vokse på taget.
Er taget blevet falmet af solen, eller misfarvet af algebelægning og eventuel forurening i luften, kan du også vælge at male taget efter en omgang tagrens.

Kan tagrens forlænge tagets levetid?

Som sådan er der ikke noget ved en gang tagrens, der giver en fysisk forlængelse af tagets levetid.
Men er tagkonstruktionen sund og fri for råd og skimmelsvamp, er tagplader og tegl hele og uden revner, og sidder plader eller tegl ordentligt fast på taget? Så kan tagafrensningen udskyde udskiftningen af taget, fordi det bliver pænere at se på efter tagrensningen.

Derfor er det en god ide at få en fagmand til at tjekke taget og tagkonstruktionen forud for en gang tagrens.

Samtidig kan en gang tagmaling efter en tagrensning friske tagets udseende endnu mere op. Enten ved at friske den farve op, som taget havde oprindeligt. Eller ved at du giver taget en ny, måske mere moderne farve.

Under alle omstændighederne vil alle bemærke tagrensningen. Det vil du kunne høre på de mange rosende kommentarerer og lykønskninger om det nye tag. Samtidig vil du også kunne se det på den næste ejendomsvurdering. 

Hvilken tagtyper kan renses?

De fleste tagtyper kan renses – både tagplader og tegl. 

Dog skal du være opmærksom på tagplader med gammeldags, sundhedsskadelig eternit. Er asbestpladerne revnede eller har de flossede kanter, kræver det specialudstyr, miljødragt og bortskaffelse af rensevandet, hvis du vil rense det gamle eternittag. Det gør det ekstra dyrt.

Er tagkonstruktion, tagplader eller tegl meget gamle, vil en tagrensning sjældent kunne betale sig. Faktisk risikerer du, at en højtryksrensning kan fjerne noget af det skidt og møg, som er med til at holde taget tæt. Eller at tagrensningen laver revner eller direkte huller i f.eks. gamle, mørnede tagplader.

Så som allerede nævnt, er det altid en god ide at få en fagmands vurdering af taget, inden du begynder at rense det.

Hvad koster tagrensning?

Prisen på en tagrensning afhænger af både tagets størrelse og hvilken metode, tagrenseren anvender. Derfor spænder prisen typisk mellem fra 100 til 150 kroner pr. kvadratmeter tag. 

Oftest er prisen lidt dyrere pr. kvadratmeter ved mindre tage. For håndværkeren har nogle faste udgifter til både maskiner, rensemidler og kørsel, som indgår i den samlede pris.

Vil du have sikkerhed for, at du har fået en pris, som ligger inden for et realistisk prisniveau, er det altid en god ide at indhente mindst 3 tilbud.

Hvad koster tagrens og tagmaling?

Vil du have malet taget efter det er blevet renset, får du den bedste pris på begge opgaver, ved at bestille dem samtidig. 

Typisk ligger prisen på en tagrens med efterfølgende maling på mellem 125 og op til 190 kroner. Igen er prisen lidt højere på de mindre tagarealer.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over firmaer der tilbyder tagrensning i Ballerup eller hele Ballerup kommune

Ønsker du selv at finde en virksomhed der kan hjælpe dig med tagrensning eller tagmaling i Ballerup eller Ballerup kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 14 tagfirmaer i Ballerup. Find en tagrens eller håndværker i Ballerup og omegn herunder. I hele Ballerup kommunefindes der flere tagfirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tagrens.
D.W Larsen Tømrer
Stævnetorv 2, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 27. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
E.O Tømrer & Entreprise A/S
Metalbuen 26, 2750 Ballerup
Ansatte: 2
Startdato: 01. maj 2018,
Virksomhedsform: Aktieselskab
HOLM TØMRER-OG SNEDKERFIRMA A/S
Metalbuen 24, 2750 Ballerup
Ansatte: 24
Startdato: 01. januar 1998,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Lundsteen Tømrer & Snedker
Kornvænget 24, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 09. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MSC Tømrer og Snedkermester
Vestbuen 263, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
N.A. NIELSEN & SØN. TØMRERMESTRE A/S
Yderholmen 14, 2750 Ballerup
Ansatte: 21
Startdato: 30. juni 1986,
Virksomhedsform: Aktieselskab
NIELSEN & SØN TØMRER, SNEDKER, MALERFIRMA ApS
Yderholmen 19, 2750 Ballerup
Ansatte: 36
Startdato: 22. december 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrer Kasper Gandborg
Søgårdsvej 7, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRER OG SNEDKERFIRMA BIRCH ApS
Ludvig Holsteins Alle 90, 2750 Ballerup
Ansatte: 2
Startdato: 07. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester Arenstorff ApS
Egernets Kvarter 24, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 03. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TØMRERMESTER MOGENS PETERSEN
Baltorpvej 208, 2750 Ballerup
Ansatte: 2
Startdato: 01. juli 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester NH ApS
Egebjerg Bygade 126, 2750 Ballerup
Ansatte:
Startdato: 11. juli 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester Niko
Magleparken 19, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 10. oktober 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Petersen
Centrumgaden 33, 2750 Ballerup
Ansatte: 0
Startdato: 11. oktober 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på tagrens eller tagmaling i andre byer i Danmark, så find en dygtig håndværker i Jylland, på Fyn eller Sjælland.

Få 3 tilbud på tagrens i Ballerup nu!

Vil du have en pris på tagrens i Ballerup, som du kan stole på? Så brug vores tilbudstjeneste til at indhente 3 uforpligtende tilbud på tagrensning – helt gratis!

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps